ericaeklund

Mina tjänster

Jag utgår från där du är

Mina styrkor som lektör är att jag ser vad just ditt manus behöver. Jag hjälper dig att upptäcka dina styrkor och använda dem för att arbeta med svagheterna.

Som pedagog är jag van att framföra min feedback så att det blir tydligt för dig vad som behöver utvecklas utan att du behöver känna dig trampad på tårna. Jag vet att det kan kännas otäckt att lämna ifrån sig sin text men jag lovar att vårda den med ömhet och respekt.

Efter att ha arbetat under lång tid med ditt manus är det lätt att du som författare blir blind för din egen text. Jag hjälper dig att se manuset med nya ögon. Genom de frågor jag ställer till dig och till texten får du vägledning i din kommande bearbetning.

Mitt uppdrag är att hjälpa dig att utveckla ditt skrivande så att du kommer närmare dina mål.

Vad behöver du just nu?

Den vanligaste arbetsgången är att du bokar ett lektörsutlåtande när du är färdig med ditt råmanus. Ett tips är att först använda dig av testläsare för att bearbeta så mycket du kan innan du skickar till lektör. En redaktör anlitar du efter att ditt manus blivit lektörläst och det absolut sista manuset behöver innan tryck är en korrekturläsning. Behöver du någon att bolla med så är det en god idé att boka ett coachande samtal. Vill du ha kontinuerlig support är min medlemstjänst VÅGA skriva något för dig. 
Är du osäker på vilken hjälp du behöver? Boka ett kvartsamtal så reder vi ut hur jag bäst kan hjälpa dig. 

lektörläsning

Investering:
2500 kr + 10 öre/ord + moms

redaktörläsning

Investering:
24 000 kr + moms (upp till 250 sidor)

COACHANDE SAMTAL

Investering:
1494 kr/timme

SPÖKSKRIVNING

Det kan finnas många olika anledningar till att du vill att jag ska skriva boken åt dig. Kanske har du inte tiden? Kanske tycker du inte att din skrivförmåga räcker till?

Kontakta mig för ett första samtal och offert.

Pris mellan 1000 kr-1700 kr per sida. 

Vill du ha stöd längs vägen?

Våga skriva är medlemstjänsten för dig som bestämt dig för att ta ditt skrivande på allvar. Ditt manus ska inte bli liggande i en byrålåda eller i en mapp på datorn. Istället ska du komma i mål och din bok ska stå i bokhyllor över hela världen.

Ja, jag tror på att våga tänka stort och inte begränsa sina möjligheter.  VÅGA skriva är en gemenskap där den gemensamma nämnaren är kreativt skrivande. Tillsammans med mig och gruppen hittar du de rutiner som fungerar för dig, du utvecklas genom våra coachande träffar och ingår i en grupp där du alltid kan ställa de frågor som dyker upp under din skrivprocess.

Kvartsamtal

Är du osäker på vilken hjälp du egentligen behöver? Boka ett kostnadsfritt samtal så reder vi ut hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig framåt med ditt skrivande! 

"Jag hade inte kunnat få en bättre lektör än Erica. Hon är tydlig och ställer frågor som får mig som författare att tänka till, snarare än att hon går in och ändrar. Med Erica har jag både utvecklat, förfinat och behållit mitt eget språk."

Aline Lilja Gladh