ericaeklund

Föreläsningar

Jag vill inspirera till skrivande!

Jag älskar att prata om skrivande! Som författarcoach, lektör och redaktör mår jag som allra bäst när jag får inspirera och kanske framförallt -när jag får någon att våga satsa på sin dröm om att bli författare.

Under 12 år arbetade jag som gymnasielärare i svenska och tyska. Jag kommer gärna till din skola och ger eleverna fördjupad kunskap i skrivandets hantverk med konkreta tips samtidigt som jag också pratar om att våga tro på sig själv och på sina drömmar.

Jag kan också komma i egenskap av författare och lägga tyngdvikten på min bok Jorden skälver, marken gungar och på mitt författarskap.

Eller kanske en kombination? Jag möter dina önskemål och har tre färdiga föreläsningar att välja mellan. Vill du att jag skräddarsyr ett upplägg för att matcha dina behov så är du varmt välkommen att höra av dig! 

VÅGA SKRIVA


Hur blir man en författare? Kan vem som helst skriva en bok? En föreläsning som fokuserar på skrivhantverket, vad som krävs för att lyckas skriva en hel bok och hur du blir en bättre författare genom konkreta skrivtips. Jag pratar också om att våga!

FÖRFATTARMÖTE


Hur är det att skriva en roman med utgångspunkt i verkliga händelser? Min debutroman Jorden skälver, marken gungar är utgångspunkten när jag berättar om mitt eget författarskap. 

FÖRFATTARMÖTE
& SKRIVTIPS


Föreläsningen är en kombination av "VÅGA SKRIVA" och "FÖRFATTARMÖTE"

Varmt välkommen att höra av dig med
frågor och funderingar eller för
att göra en bokning!