ericaeklund

Redaktörläsning

En redaktörläsning ser till att ditt manus blir precis så perfekt som det kan bli. Det är det allra sista som sker innan det är dags för korrekturläsning och tryck. Redaktörläsningen är ett samarbete mellan redaktör och författare och tillsammans utvecklar vi manuset från minsta detalj till de större sammanhangen. 

Vad kan du förvänta dig?

språkgranskning

Jag finkammar ditt manus på formuleringar som kan skruvas åt, meningar som behöver formuleras om och andra språkliga svårigheter som ställer till det för läsaren.

spåra ändringar

Med hjälp av spåra ändringar gör jag direkta ändringar i ditt manus - du väljer sedan om du vill ignorera eller acceptera med ett enkelt knapptryck. Saker som vi tycker olika om diskuterar vi!

vi bollar manuset

Jag börjar med att arbeta en vända med ditt manus och sedan tar du över. Tre vändor fram och tillbaka brukar krävas för att vi båda ska bli helt nöjda och för att manuset ska bli riktigt bra!

tidsplan

Innan vi sätter igång gör jag ett förslag på en tidsplan så att du vet när du förväntas arbeta med ditt manus mellan mina läsningar.

trygghet

Ditt manus är i trygga händer, jag visar det inte för någon och pratar heller inte om det med någon.

längre manus

I priset ingår 250 sidor - om ditt manus är längre tillkommer en kostnad av 80 kr per sida + moms.

Format
Skicka din text i Word-format, storlek 12 och med 1,5 i radavstånd.


Tidsåtgång
Räkna med att det tar sex- åtta veckor. Tidensåtgången är beroende av hur mycket tid författaren själv kan lägga på manuset. 

Betalning
Halva beloppet faktureras vi arbetes start och halva när arbetet är slutfört.  Du har alltid 30 dagar på dig att betala.

DIN INVESTERING

En redaktörläsning kostar
28 000 kr + moms för manus upp till 250 sidor. Därefter tillkommer 80 kr per sida.

BOKA

Boka genom att skicka ett mejl till:
ericaeklund@manuskonsult.se

"Tack, det känns som om du slagit huvudet på spiken på flera saker som jag inte tänkt på. Kommentarerna är spot on, det är kloka funderingar som jag vet kommer göra texten bättre. Känns som om du verkligen har förstått vad jag är ute efter."

Ann-Catrin Mattsson