ericaeklund

Lektörläsning

En lektörläsning ger dig en utförlig genomgång av manusets samtliga delar. Under läsningen ser jag det som du själv blivit blind för och jag hjälper dig att se vad som behöver göras för att manuset ska utvecklas och nå nya höjder. Menar du allvar med ditt manus är min rekommendation att du ger det och dig själv en lektörläsning. 

Vad kan du förvänta dig?

Manusets alla delar

Jag ger feedback på manusets samtliga delar och fokuserar extra på det som just du och ditt manus behöver.

kommentarer

Jag gör kommentarer genom hela ditt manus så att du lätt ska hitta medan du arbetar med bearbetningen.

utlåtande

Jag skriver ett utlåtande på mellan 8-12 sidor där jag guidar dig genom manusets olika delar, ger förslag på vad som kan förbättras och ger exempel från din text så att du lätt ska kunna se vad jag menar. 

tryggehet

Din text är i trygga händer och jag varken pratar om den eller visar den för någon.

återkoppling

Under två veckor efter att du fått ditt utlåtande är du välkommen att via mejl ställa frågor kring utlåtandet. Omläsning av text ingår inte i tjänsten. 

Handlingsplan

Du får alltid ett förslag på en handlingsplan så att du vet hur du ska arbeta vidare med ditt manus efter lektörläsningen.

"Det kändes rätt från start - jag har hittat min lektör! Erica tolkade mitt manus bättre än jag själv gjort och när jag läste hennes utlåtande blev jag väldigt rörd!    
 
Det var så vackert och inför den sista redigeringsrundan har hon gett mig otroligt mycket inspiration! Jag har fått värdefull feedback och även förbättringsförslag som kommer höja mitt manus till den där alptoppen jag var rädd att jag aldrig skulle nå.

Jag har verkligen känt mig trygg genom hela processen. Erica är en genuin, varm och ödmjuk kvinna som vill att hennes kunder (eller klienter?) ska lyckas. Hennes stöd har varit ovärderligt! Jag ser fram emot att fortsatt få dela mina kommande projekt med henne."

Mirelle Kjellander

Format
Skicka din text i Word-format, storlek 12 och med 1,5 i radavstånd.

Tidsåtgång
Räkna med att det tar fyra veckor. Om jag blir färdig innan så skickar jag det till dig. 

Betalning
 Du har alltid 30 dagar på dig att betala din faktura.

DIN INVESTERING

En lektörläsning kostar
3000 kr + 12 öre per ord + moms

BOKA

Boka genom att skicka ett mejl till:
ericaeklund@vagaskriva.se

"Erica Eklund är en mycket uppskattad lektör på Hoi Förlag och har på ett värdefullt sätt bidragit till vår professionella lektörtjänst som är öppen för alla författare."

Sandra Gustafsson,
Förlagsredaktör, Hoi Förlag