ericaeklund

FÖRFATTARCOACHING 

För dig som vill ha stöd på vägen mot målet

Att skriva kan vara ensamt och många gånger längs vägen är det vanligt att tvivlet sätter in. Kanske är det inte något idé? Vem kommer att vilja läsa? När jag är din författarcoach får du hjälp med allt från mindset till själva skrivandet. Jag kan vara med dig redan på idéstadiet! Tillsammans skapar vi det upplägg som du behöver med kontinuerliga möten och textinlämningar.  Med mig som författarcoach tar du dig i mål!


tre månader

Om du visste vad vi kan åstadkomma på tre månader tillsammans! Förutom att jobba med din text genom samtal och textrespons hittar du hållbara rutiner som tar dig i mål. 

Uppstartsamtal

Coaching varannan vecka

Textrespons på 30 sidor text

Frågor och funderingar via text eller ljud när du behöver

Arbetsmaterial för mål och planering

Din investering: 29 500 kr

sex månader

Kanske skriver du hela ditt råmanus under våra sex månader? Eller slutför du redigeringen? Oavsett var du befinner dig så kommer våra sex månader tillsammans att med säkra och trygga kliv framåt ta dig så mycket närmare din skrivdröm.  

Uppstartsamtal

 Coaching varannan vecka  

Textrespons på 100  sidor text  

Frågor och funderingar via text eller ljud när du behöver  

Arbetsmaterial för mål och planering  

Boken VÅGA skriva 

Din investering:  53 500 kr

"Ända sedan vi möttes har vårt samarbete känts avslappnat och naturligt. Personkemin mellan oss klickade direkt! Ericas lyhördhet och ödmjukhet i kombination med noggrannhet gjorde vårt samarbete bara starkare. Under hela resan lyfte hon mig, gav mig tips och idéer på ett respektfullt sätt men framför allt gav hon mig självförtroende när tron på mitt skrivande sviktade. Tack Erica för att du alltid trott på mig och mitt manus! Och du hade rätt, två veckor efter inlämnat manus till förlag fick jag tvåbokskontrakt! Och jag hade inte klarat resan utan din ovärderliga hjälp! Så tack! You rock!"

Linda Schönbeck

Författare till Silverfjärilen