ericaeklund

VÅGA skriva - medlemskap

Om det fanns en magisk formel som lät dina skrivardrömmar gå i uppfyllelse så skulle jag ge dig den.
Istället har jag skapat en modell som kommer att ta dig så långt som du själv vill - och du - jag vill att du ska VÅGA drömma stort!

Erica Eklund

Lektör, redaktör,  författarcoach och författare

Jag är din coach under din tid i VÅGA skriva. Sedan fyra år arbetar jag som lektör, redaktör och författarcoach. Jag skriver också på mina egna manus och debuterar på förlag under 2022. I bagaget har jag 12 år som gymnasielärare i svenska och tyska och en vidareutbildning till lektör. Min förhoppning är att du ska känna dig varmt välkommen och att vi tillsammans tar ditt skrivande till nivåer som du tidigare knappt vågat drömma om! 

Vad ingår i medlemskapet?

VARJE VECKA

VARJE MÅNAD

  • Kursportal med material enligt VÅGA-metoden
  • Frågor & svar i sluten fb-grupp
  • Accountability-partner
  • Skrivgemenskap (byta text för den som vill)
  • Skrivtips, livesändningar, intervjuer mm i sluten fb-grupp
  • Månadens tema
  • Skrivkväll - vi skriver tillsammans 75 min
  • Textcoaching i grupp 1 tim
  • Medlemsmöte - dina frågor i fokus  1 tim
  • VÅGA fråga experten 1 tim

KURSMODULER

VERKTYGSLÅDAN

PLAN & STRUKTUR

VÅGA -mindset

LÄMNA BUBBLAN

I verktygslådan hittar du de verktyg du behöver för att bygga ditt manus.

Din plan är avgörande för resultatet!

Identifiera dina yttre och inre hinder för att arbeta dig framåt.

När manuset är färdigt - vad gör du då?

Alla fyra kursmoduler hänger samman och den ena klarar sig inte utan den andra. Därför arbetar vi kontinuerligt med dem alla men fokuserar extra på en av modulerna varje månad. Verktygslådan flödar som en strimma genom hela VÅGA skriva och i gruppcoachingen som tar avstamp i en av medlemmarnas texter diskuterar vi de olika delar som manuset innehåller samt ser hur ett manus kan utvecklas. 

VÅGA fråga experten!

Varje månad bjuder jag in en gäst som är expert inom sitt område. Det kan vara en förläggare från ett förlag, en författare eller någon annan expert som kan dela med sig av sina erfarenheter. 

Vad kostar det?

Din investering är 1200 kr i månaden och du har ingen bindningstid utan kan när du vill avsluta ditt medlemskap.

Vad säger medlemmarna?

"Guldkorn 1:  Mitt självförtroende har stärkts för att skriva skönlitterära texter.  Tack vare bra respons från lektör.
Guldkorn 2:  Den fina gemenskapen som blir i en grupp när man delar ett intresse. "

Ingalill Johansson

"Våga skriva är det perfekta forumet för dig som söker skrivgemenskap och en proffsig lektör och vägledare under skrivprocessen med övningar och hjälp på vägen.  Kan varmt rekommendera dig som vill komma vidare med din bokdröm."

Anette Nyberg

"Gruppen är ett stort stöd i mitt skrivande. Dessutom upplever jag mitt skrivande mer "på riktigt" när jag är tillsammans med andra som har samma ambitioner och mål som jag. Det bästa med VÅGA skriva är gemenskapen och hur vi peppar varandra - det finns så mycket kärlek, kreativitet och en positiv anda. Dessutom lär jag mig så mycket nyttigt."

Isabella Völker

"Jag rekommenderar  VÅGA skriva för att skrivandet kan vara ganska ensamt och jag som stångas mycket med självtvivel får andra att bolla med. Det är dessutom otroligt inspirerande att följa de andras resa mot bokmanus. Jag hade gett upp skrivandet för ett år sedan om jag inte hade haft denna grupp och Erica vid min sida."

Michaela Bredolo

"Jag är med i VÅGA skriva tack vare att Erica är en så genuin och ödmjuk person som verkligen ger oss 100%. Erica tror på oss och ger en hjälpande hand när vi svackar i samma förtroende till vår egna förmåga. Jag rekommenderar VÅGA skriva helt enkelt för att det är så himla bra! Att gå med i VÅGA skriva har gett mig en högre livskvalitet och inte minst hjälpt mig på min väg att komma i mål med mitt manus. Man kan ju inte undgå att bli inspirerad i denna gemenskap!"

Mirelle Kjellander

"Det bästa med VÅGA skriva är - allt! Alla möten med olika teman, textresponsen i grupp-mycket lärorikt. En fantastisk grupp människor som brinner för samma sak. Erica gör ett superbra jobb med denna grupp! Om du känner att du vill ha en gemenskap för att komma vidare i ditt skrivande, för att få den extra pushen så då är Våga skriva membership helt rätt plats!"

Lotta Åhslund