ericaeklund

EN SKRIVKURS + ETT MEDLEMSKAP


Om det fanns en magisk formel som lät dina skrivardrömmar gå i uppfyllelse så skulle jag ge dig den. Istället har jag skapat en modell som kommer att ta dig så långt som du själv vill - och du - jag vill att du ska VÅGA drömma stort! I VÅGA skriva finns alla de delar som du behöver för att lyckas med ditt skrivande!

29
Days
15
Hours
13
Minutes
21
Seconds

Den 15 oktober öppnar VÅGA skriva upp för nya medlemmar! Varmt välkommen att vara med! 

Gemenskap

Ett medlemskap ger dig en varm skrivgemenskap
- du är inte ensam! Pepp, stöd och uppmuntran. Det finns alltid någon att fråga!

Kontinuitet & Accountability

Att skriva en bok tar tid och du behöver veta vad du vill och varför. Det handlar om att ha kontinuerligt ha kontakt med texten, sätta mål och ta action. Vi ses två gånger i månaden och håller dig ansvarig för dina mål. 

Mindset

Det spelar inte så stor roll hur mycket du läser på om skrivhantverket om du inte arbetar med dig själv och ditt mindset. Att se och ta sig över de hinder som står i vägen är avgörande för hur det kommer att gå med ditt skrivande. 

Kunskap

I VÅGA skriva får du tillgång till kursen "VÅGA skriva din roman" som  är en 12 månaders skrivkurs där du lär dig skrivandets olika delar. Du  utvecklar också ditt skrivande genom både att få och ge textrespons i gruppen.

Vad ingår i VÅGA skriva?

FÖR DIG NÄR DU VILL & BEHÖVER

MÖTEN

  • VÅGA skriva din roman - en skrivkurs på 12 månader
  • Frågor & svar i sluten fb-grupp
  • Accountability-partner
  • Skrivgemenskap 
  • Månadens mindset
  • Månadens tema med utrymme för dina frågor - möte 1 tim i månaden
  • Textcoaching i grupp - möte 1 tim i månaden 
  • (I juli månad har vi inga möten.)

Jag heter Erica Eklund och jag är din coach i VÅGA skriva membership.  Sedan 2017 arbetar jag som lektör, redaktör och författarcoach parallellt med att jag skriver på mina egna manus. 2022 kom min debutroman Jorden skälver, marken gungar ut på Ordberoende Förlag och i september 2023 kommer min bok VÅGA skriva - en bok för dig som skriver. 

Det tog mig 15 år att skriva min debutroman!

Mycket på grund av att jag:

* Var rädd för vad andra skulle tycka & tänka
* Inte trodde att jag var bra nog
* Inte trodde att jag hade tid
* Trodde att det skulle bli perfekt från början
* Trodde att författare var något ouppnåeligt

Tänk om jag vetat då vad jag vet idag!

Idag vet jag att: 

* Det inte spelar någon roll vad andra tycker
* Jag kan om jag vill precis som du
* Alla har tid - det handlar om att prioritera
* Det inte måste vara perfekt från början
* Alla kan bli författare - du också! 

VÅGA skriva din roman

Skrivkurs i tolv delar med text, video, övningar och annat material.

2 möten i månaden

Träffa gruppen två gånger i månaden. Månadsmöte med temaföreläsning samt utrymme för frågor och funderingar samt ett textcoachingmöte där alla i gruppen läser och ger respons på en text. 

Facebookgrupp

Gemenskap i Facebookgrupp där jag presenterar månadens mindset och du har chans att träffa skrivvänner och bolla frågor och funderingar med andra som skriver. 

Skrivvän

Hitta kontinuitet och ta ansvar för din skrivprocess genom regelbundna träffar och genom samarbete med en skrivvän (frivilligt så klart!)

Vad kostar det?

Din investering är 1250 i månaden (3 månaders minimum) alternativt att du betalar för ett helt år 13500 kr (1500 kr i rabatt).

Vad säger tidigare medlemmar?

"Guldkorn 1:  Mitt självförtroende har stärkts för att skriva skönlitterära texter.  Tack vare bra respons från lektör.
Guldkorn 2:  Den fina gemenskapen som blir i en grupp när man delar ett intresse. "

Ingalill Johansson

"Våga skriva är det perfekta forumet för dig som söker skrivgemenskap och en proffsig lektör och vägledare under skrivprocessen med övningar och hjälp på vägen.  Kan varmt rekommendera dig som vill komma vidare med din bokdröm."

Anette Nyberg

"Gruppen är ett stort stöd i mitt skrivande. Dessutom upplever jag mitt skrivande mer "på riktigt" när jag är tillsammans med andra som har samma ambitioner och mål som jag. Det bästa med VÅGA skriva är gemenskapen och hur vi peppar varandra - det finns så mycket kärlek, kreativitet och en positiv anda. Dessutom lär jag mig så mycket nyttigt."

Isabella Völker

"Jag rekommenderar  VÅGA skriva för att skrivandet kan vara ganska ensamt och jag som stångas mycket med självtvivel får andra att bolla med. Det är dessutom otroligt inspirerande att följa de andras resa mot bokmanus. Jag hade gett upp skrivandet för ett år sedan om jag inte hade haft denna grupp och Erica vid min sida."

Michaela Bredolo

"Jag är med i VÅGA skriva tack vare att Erica är en så genuin och ödmjuk person som verkligen ger oss 100%. Erica tror på oss och ger en hjälpande hand när vi svackar i samma förtroende till vår egna förmåga. Jag rekommenderar VÅGA skriva helt enkelt för att det är så himla bra! Att gå med i VÅGA skriva har gett mig en högre livskvalitet och inte minst hjälpt mig på min väg att komma i mål med mitt manus. Man kan ju inte undgå att bli inspirerad i denna gemenskap!"

Mirelle Kjellander

"Det bästa med VÅGA skriva är - allt! Alla möten med olika teman, textresponsen i grupp-mycket lärorikt. En fantastisk grupp människor som brinner för samma sak. Erica gör ett superbra jobb med denna grupp! Om du känner att du vill ha en gemenskap för att komma vidare i ditt skrivande, för att få den extra pushen så då är Våga skriva membership helt rätt plats!"

Lotta Åhslund 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Jo, för att jag vet vad kontinuiteten betyder för dig och ditt skrivande. Efter en kurs är det lätt hänt att du tappar fart. Med en medlemstjänst blir du ständigt påmind om skrivandet. Att skriva en bok tar inte 10 veckor och jag vill att du ska ha det stöd du behöver under hela processen. 

VÅGA skriva din roman är 12 månader lång och antingen betalar du 13500 kr vid start eller så betalar du 1250 kr i månaden i 12 månader.  Pengarna dras automatiskt från ditt konto och när 12 månader har gått erbjuds du att fortsätta vara med i VÅGA skriva för 995 kr i månaden. 

I VÅGA skriva är alla välkomna - den gemensamma nämnaren är att alla skriver skönlitterära texter. Skrivkursen VÅGA skriva din roman börjar från början och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. 

Vi två möten i månaden med undantag för juli månad då vi inte har något möte men ses i Facebookgruppen. 

Du är med när du kan och vill. Mötena spelas in och du kan kika på dem i efterhand när det passar dig.